Het kan voorkomen dat u juridische hulp nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan informatie of advies over hoe te handelen in een bepaalde situatie. Het kan natuurlijk ook zijn dat u betrokken wordt in een procedure. Wij willen u in deze situaties graag van dienst zijn.

Flooren Advocatuur kenmerkt zich door een op resultaat gerichte aanpak. Dit betekent dat wij adviseren en bemiddelen indien mogelijk, maar dat we zeker zullen strijden als het moet. Wij onderscheiden ons door persoonlijke betrokkenheid waarbij uw belangen op deskundige wijze worden behartigd. Vanwege de kleinschaligheid van het kantoor hebben wij korte communicatielijnen en dit bevordert de dienstverlening op maat.

De wet bepaalt dat een ieder recht heeft op juridische bijstand. Dit recht kan alleen gerealiseerd worden als diegenen die recht hebben op rechtsbijstand ook daadwerkelijk bij worden gestaan door een advocaat. Dit gebeurt steeds minder. Flooren Advocatuur heeft bewust gekozen voor een veelzijdige praktijk waarbij naast de zakelijke klanten altijd ruimte is voor degenen met een beperkt inkomen.

De mensen werkzaam bij Flooren Advocatuur zijn gepassioneerde dienstverleners die meedenken met hun cliënt. Laagdrempeligheid, deskundigheid en efficiëntie staan bij ons voorop.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch contact op via 050-525 74 25 of stuur ons een e-mail.