De mensen achter Flooren Advocatuur

De organisatie bestaat momenteel uit advocate Francine Flooren, juridisch medewerkster Dana Avital en secretarieel medewerker Jouri Postma.

Francine Flooren

Advocaat

f.flooren@floorenadvocatuur.nl

Francine Flooren is in 2003 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie Privaatrecht. Na de Beroepsopleiding heeft zij zich in eerste instantie als zelfstandige bij een bestaand kantoor aangesloten en in 2008 is zij haar eigen kantoor begonnen. Francine is werkzaam op verschillende rechtsterreinen, in het bijzonder het jeugd-, personen- en familierecht.

Rechtsgebieden:

Francine Flooren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  1. Personen en Familierecht;
  2. Psychiatrisch patiëntenrecht;
  3. Slachtofferrecht;
  4. Strafrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen:

  • Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS);
  • Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Dana Avital

Juridisch medewerkster

d.avital@floorenadvocatuur.nl

Dana Avital is sinds 2015 werkzaam bij Flooren Advocatuur als Juridisch Secretaresse. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan is zij naast haar werkzaamheden in september 2017 begonnen met de (deeltijd)studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool te Groningen, inmiddels is zij sinds december 2020 afgestudeerd.

Jouri Postma

Secretarieel medewerker

j.postma@floorenadvocatuur.nl

Jouri Postma is sinds 2017 werkzaam bij Flooren Advocatuur en heeft naast zijn werkzaamheden Rechtsgeleerdheid met afstudeerrichting IT-recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment zit hij in de afrondende fase van zijn studie met de masteropleiding IT-recht.