De mensen achter Flooren Advocatuur

De organisatie bestaat momenteel uit advocate Francine Flooren, Juridisch secretaresse Dana Avital, Administratief medewerker Jouri Postma en wisselende stagiaires.

Francine Flooren

Advocaat

f.flooren@floorenadvocatuur.nl

Francine Flooren is in 2003 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie Privaatrecht. Na de Beroepsopleiding heeft zij zich in eerste instantie als zelfstandige bij een bestaand kantoor aangesloten en in 2008 is zij haar eigen kantoor begonnen. Francine is werkzaam op verschillende rechtsterreinen, in het bijzonder het jeugd-, personen- en familierecht.

Rechtsgebieden:

Francine Flooren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  1. Personen en Familierecht;
  2. Psychiatrisch patiëntenrecht;
  3. Slachtofferrecht;
  4. Strafrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen:

  • Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS);
  • Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Dana Avital

Juridisch secretaresse

d.avital@floorenadvocatuur.nl

Dana Avital is sinds 2015 werkzaam bij Flooren Advocatuur als Juridisch Secretaresse. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan is zij naast haar werkzaamheden in september 2017 begonnen met de (deeltijd)studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Jouri Postma

Secretarieel medewerker

j.postma@floorenadvocatuur.nl

Jouri Postma is sinds 2017 werkzaam bij Flooren Advocatuur als administratief medewerker. Na een jaar HBO-rechten te hebben gevolgd op de Hanzehogeschool, heeft hij na het behalen van de propedeuse gekozen om zijn studie voort te zetten op de Rijksuniversiteit te Groningen.

Marciano Marcus

Stagiair

m.marcus@floorenadvocatuur.nl

Marciano Marcus is na het afronden van de opleiding Juridisch medewerker aan het Alfa College te Groningen gestart met de voltijdstudie Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) aan de Hanzehogeschool te Groningen. Hij loopt voor de periode van februari tot en met november van maandagen tot en met donderdagen stage bij Flooren Advocatuur.