De mensen achter Flooren Advocatuur

De organisatie bestaat momenteel uit advocate Francine Flooren, Juridisch secretaresse Dana Avital, Administratief medewerker Jouri Postma, Administratief medewerkster Lidia van Klaarbergen, en wisselende stagiaires.

Francine Flooren

Advocaat

f.flooren@floorenadvocatuur.nl

Francine Flooren is in 2003 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisatie Privaatrecht. Na de Beroepsopleiding heeft Francine zich in eerste instantie als zelfstandige bij een bestaand kantoor aangesloten en in 2008 is zij haar eigen kantoor begonnen. Francine is werkzaam op verschillende rechtsterreinen, in het bijzonder het jeugd-, personen- en familierecht.

Dana Avital

Juridisch secretaresse

d.avital@floorenadvocatuur.nl

Dana Avital is sinds 2015 werkzaam bij Flooren Advocatuur als Juridisch Secretaresse. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan is zij naast haar werkzaamheden in september 2017 begonnen met de (deeltijd)studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Jouri Postma

Administratief medewerker

Jouri Postma is sinds 2017 werkzaam bij Flooren Advocatuur als administratief medewerker. Na een jaar HBO-rechten te hebben gevolgd op de Hanzehogeschool, heeft hij na het behalen van de propedeuse gekozen om zijn studie rechten voort te zetten op de Rijksuniversiteit te Groningen.

Lidia van Klaarbergen

Administratief medewerkster

Wesley Hendriks

Stagiair